Archives for : N.nu

Använd en hemsidebyggare för att skapa din första hemsida

Hemsidor som t.ex. Webnode och N.nu är fantastiska tjänster som hjälper dig att själv skapa din egen hemsida. Båda dessa företag arbetar med en liknande arbetsmodell. Grundkonceptet bygger på att man enkelt, billigt och utan förkunskaper på några minuter ska kunna skapa en hemsida.

Det tillhandahålls en stor mängd av färdigskrivna hemsidor i form av mallar. Dessa mallar finns i alla färger, storlekar och utseende och de finns mallar för alla typer av hemsidor, allt från portfolios, till nätbutiker till hemsidor för restauranger eller för ett musikband bara för att väja några.
När man har valt den rätta mallen för sitt ändamål så det dags att fylla den med innehåll. Det är viktigt att fylla din hemsida med relevant innehåll. Lägga in innehåll bara för att det finns utrymme för det gör bara att hemsidan känns rörig och ogenomtänkt.

Utöver de självklara bitarna med innehållet på hemsidan att det är relevant, säljande, välskrivet och informativt. Så är det viktigt att ha bilder och rörliga videos. Dessa skapar liv och färg på en hemsida som annars kan bli ganska platt och livlös. Att en bild säger mer än 1000 ord är ett vänligt utryck och med en bild kan man visa mycket mer än vad man kan förmedla med text. En bild på en säljare som möter en kund på ett varmt och gemytligt sätt. Eller en video på hur ni arbetar i företaget en vanlig dag visar upp en mer personlig sida hos er. Man får se hur ni ser ut och det är lättare att ta in som besökare.

Notera att man inte kan använda alla bilder man hittar själv på nätet. Upphovsrätten gäller även där och om man är oförsiktig kan ett misstag stå sig dyrt. Det allra bästa är att ta bilderna själv eller anlita en fotograf så man kan få proffsiga bilder på sin egen verksamhet.

Skaffa billig hemsida – Topplista över de billigaste tjänsterna

Billig hemsida topplista

Är du på jakt efter en egen hemsida? Vet du inte riktigt hur man gör? Vill du komma så billigt undan som möjligt? Vi förstår precis eftersom vi varit i samma situation. Här listar vi de bästa och billigaste skapa-hemsida-tjänsterna som finns på marknaden idag.

N.nu

Att använda N.nu är extremt enkelt. De största fördelarna med detta verktyg är att det är svenskutvecklat och därmed helt på svenska. Det är även utvecklat av en väldigt duktig person inom SEO (Sökmotoroptimering) vilket har lett till att verktyget har utvecklats för att ge hemsidor som hamnar bra i Google och de andra sökmotorernas resultat. Detta i sin tur kommer leda till att den hemsida du bygger kommer få fler besökare. Fiffigt va? 🙂

 Webnode

Webnode är ett Tjeckiskt företag som har gjort stor succé i branschen med sitt genomtänkta och funktionsrika system. Det är fantastikt enkelt att jobba i Webnode, och man märker verkligen av hur produktiv man blir av att arbeta i ett smidigt verktyg. Att verktyget är väldigt billigt skadar såklart inte heller. Så länge man tycker det är okej att ha en liten reklamlänk längst ner i footern så är systemet faktiskt helt gratis att använda.

Jimdo

Jimdo är ett amerikanskt verktyg och på den amerikanska marknaden är det stor konkurrens i branschen så det gäller att sticka ut. Det har Jimdo lyckats med genom att fokusera på användarvänlighet och att hjälpa människor att skapa välstrukturerade hemsidor. Man blir guidad hela vägen när man skapar hemsidor i detta verktyg och det är väldigt smidigt för den som inte har jättemycket datorvana.