Billig VPS – We Love Servers

Det finns ett amerikanskt företag som heter ”We Love Servers” som jag själv använder och är mycket nöjd med. De tillhandahåller riktigt billiga VPS servrar som finns både i USA, England och Tyskland. Jag själv har en VPS i USA och en i England. Jag tycker att responstiden mot England känns lite bättre vilket inte är så konstigt, men den är verkligen inte fy skam mot USA heller. Här är det så klart målgruppen som avgör var man vill att servern ska finnas. Tänk på att om du tänkt använda en domän som du har registrerat hos en svensk registrar och vill göra en sida mot USA på en VPS i USA så bör du flytta din domän till We Love Servers. Annars kommer användaren i USA behöva göra uppslag mot domänen hos den svenska registraren vilken kommer vidarebefordra användaren till VPSen i USA. Onödigt att låta trafiken gå den vägen.

Vad sägs om att betala ca 140kr för ett helt år med VPS? 1GB ram och lite annat smått och gott. Kolla in deras priser själv och tänk på att använd dig av rabattkoder som de ofta visar upp  på sin sida.

OBS! Denna artikel är numera gammal och företaget finns inte längre. Kolla istället in sidan billigvps.se för att få tips om billiga VPS-leverantörer.

2 reaktioner på ”Billig VPS – We Love Servers”

  1. Jag är på jakt efter företag som skapar hemsidor och surfade in på sidan som en del av min ’research’. Tack för otroligt bra och användbar information. Verkligen! Mvh/Andy

    1. Kul att höra att du gillar informationen. 🙂 Hoppas du hittat något som passar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *