Archives for : Jimdo

Skaffa billig hemsida – Topplista över de billigaste tjänsterna

Billig hemsida topplista

Är du på jakt efter en egen hemsida? Vet du inte riktigt hur man gör? Vill du komma så billigt undan som möjligt? Vi förstår precis eftersom vi varit i samma situation. Här listar vi de bästa och billigaste skapa-hemsida-tjänsterna som finns på marknaden idag.

N.nu

Att använda N.nu är extremt enkelt. De största fördelarna med detta verktyg är att det är svenskutvecklat och därmed helt på svenska. Det är även utvecklat av en väldigt duktig person inom SEO (Sökmotoroptimering) vilket har lett till att verktyget har utvecklats för att ge hemsidor som hamnar bra i Google och de andra sökmotorernas resultat. Detta i sin tur kommer leda till att den hemsida du bygger kommer få fler besökare. Fiffigt va? 🙂

 Webnode

Webnode är ett Tjeckiskt företag som har gjort stor succé i branschen med sitt genomtänkta och funktionsrika system. Det är fantastikt enkelt att jobba i Webnode, och man märker verkligen av hur produktiv man blir av att arbeta i ett smidigt verktyg. Att verktyget är väldigt billigt skadar såklart inte heller. Så länge man tycker det är okej att ha en liten reklamlänk längst ner i footern så är systemet faktiskt helt gratis att använda.

Jimdo

Jimdo är ett amerikanskt verktyg och på den amerikanska marknaden är det stor konkurrens i branschen så det gäller att sticka ut. Det har Jimdo lyckats med genom att fokusera på användarvänlighet och att hjälpa människor att skapa välstrukturerade hemsidor. Man blir guidad hela vägen när man skapar hemsidor i detta verktyg och det är väldigt smidigt för den som inte har jättemycket datorvana.