Archives for : Webnode

Skaffa billig hemsida – Topplista över de billigaste tjänsterna

Billig hemsida topplista

Är du på jakt efter en egen hemsida? Vet du inte riktigt hur man gör? Vill du komma så billigt undan som möjligt? Vi förstår precis eftersom vi varit i samma situation. Här listar vi de bästa och billigaste skapa-hemsida-tjänsterna som finns på marknaden idag.

N.nu

Att använda N.nu är extremt enkelt. De största fördelarna med detta verktyg är att det är svenskutvecklat och därmed helt på svenska. Det är även utvecklat av en väldigt duktig person inom SEO (Sökmotoroptimering) vilket har lett till att verktyget har utvecklats för att ge hemsidor som hamnar bra i Google och de andra sökmotorernas resultat. Detta i sin tur kommer leda till att den hemsida du bygger kommer få fler besökare. Fiffigt va? 🙂

 Webnode

Webnode är ett Tjeckiskt företag som har gjort stor succé i branschen med sitt genomtänkta och funktionsrika system. Det är fantastikt enkelt att jobba i Webnode, och man märker verkligen av hur produktiv man blir av att arbeta i ett smidigt verktyg. Att verktyget är väldigt billigt skadar såklart inte heller. Så länge man tycker det är okej att ha en liten reklamlänk längst ner i footern så är systemet faktiskt helt gratis att använda.

Jimdo

Jimdo är ett amerikanskt verktyg och på den amerikanska marknaden är det stor konkurrens i branschen så det gäller att sticka ut. Det har Jimdo lyckats med genom att fokusera på användarvänlighet och att hjälpa människor att skapa välstrukturerade hemsidor. Man blir guidad hela vägen när man skapar hemsidor i detta verktyg och det är väldigt smidigt för den som inte har jättemycket datorvana.

Webnode

Jag har tillverkat åtskilliga hemsidor i Webnode och blir fortfarande fascinerad över hur enkelt det är att bygga hemsidor med detta verktyg.

Det är ett helt gratis verktyg och du får väldigt mycket i gratisversionen om du jämför mot andra verktyg i branschen. Du får dock finna dig i att det hamnar en liten reklamknapp för själva verktyget Webnode längst ner på din hemsida du bygger.

Du kan inte bara skapa en hemsida med detta verktyg, utan när du skapat ditt konto så kommer du kunna skapa flera hemsidor under samma konto. Det är väldigt smidigt och enkelt att underhålla dessa hemsidor eftersom de allihopa kommer ligga under samma användarnamn och lösenord. Du behöver inte längre hålla reda på mängder av lösenord för dina sidor.

En väldigt stor fördel med Webnode är att de hemsidor du bygger med verktyget blir väldigt snabba att ladda. Det är inte bara bra för besökarens humör utan Google älskar snabba sidor och kommer göra så att de sidorna hamnar högre upp i sökningar. Detta är en väldigt stark orsak till att jag bygger så många sidor med Webnode. Idag söker nästan alla människor på Google när de är ute efter något, och då gäller det att hamna högt i resultatet om man vill ha några besökare.

Jag tycker verkligen att du som är nyföretagare eller behöver en hemsida för din förening ska testa detta verktyg. Du kommer inte bli besviken kan jag lova.

Här är en print screen på hur hur det ser ut när man bygger sin sida i Webnode:

Webnode

 

Klicka på bilden ovan så kommer du till en exempelsida jag byggt för att visa hur en hemsida gjort i Webnode kan se ut. Sidan byggdes på under en timme utan att jag hade någon erfarenhet av verktyget och helt gratis.

 

Bygg din egen gratis hemsida med Webnode.